VALİ YÜKSEL GAR TAKSİ DURAĞINDA…

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel,Ramazan ayı boyunca Ankara Esnafı ile iç içe olmayı tercih ederek,Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Sağlık 5.08.2013 13:32:37 0
VALİ YÜKSEL GAR TAKSİ DURAĞINDA…

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel,Ramazan ayı boyunca Ankara Esnafı ile iç içe olmayı tercih ederek,Esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, taksici esnafıyla buluşmaya devam ediyor. Önceki gün katıldığı bir iftar programı sonrası Gar Taksi Durağına uğrayan Vali Yüksel, şoförler tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Duraklarında Ankara Valisi’ni görmenin şaşkınlığını yaşayan taksiciler, Vali Yüksel’i yanımızda, yakınımızda ve bizimle birlikte olduğunu hissetmek çok güzel bir duygu; ziyaretten dolayı heyecanlandık ve mutlu olduk, diyerek duygularını ifade ettiler.

                     
Durak esnafının sorunlarını dikkatle dinleyen ve notlar alan Vali Yüksel, sorunlarla ilgili gerekli birimlerle görüşmeler yapacağını ve sorunların çözümü konusunda her türlü desteği vereceğini söyledi.

                  ...
Ankara’nın tüm dinamiklerinin artık harekete geçirilmesi gerektiğini belirten Vali Yüksel, Ankara’nın ortak akılda buluşması ve herkes tarafından da fark edilebilmesi gerektiğini” anlattı. Vali Yüksel, kentin fark edilebilirliği hususunda taksici esnafına büyük görevler düştüğünü vurguladı.

                    .
Vali Yüksel, “Sizler bu şehri temsil eden insanlarsınız, bu şehrin vitrinisiniz, şehre gelen yabancılar ilk olarak sizlerle muhatap oluyor, onların şehirle ilgili ilk sorularına sizler muhatap oluyorsunuz. Bu yüzden Ankara’yı en iyi sizin bilmeniz ve sizin anlatmanız gerektiğine inanıyorum.” dedi.

                      
Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Gar Taksi Durağını ziyareti sırasında Almanya’dan gelen gurbetçi bir ailenin kendisiyle tanışma ve fotoğraf çektirme isteği üzerine aile ile birlikte fotoğraf çektirdi ve gurbetçi çocuklarına da hediyeler verdi. 


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04